info@all4honda.com +31(0)594 857193

Winkelmand (0)
Registreren
*
*
*
*
*
*

Velden met een (*) zijn verplicht

10.000 Producten
Gratis Verzenden Vanaf € 175,-*
Deskundig Advies
Veilig Betalen
Webshop Meguiars

Meguiars

5 STAPPEN VOOR EEN PERFECTE SHOW CAR FINISH


Meguiar’s heeft zich gedurende de laatste eeuw toegewijd aan het creëren van producten die een ‘show car’ effect aan uw auto geven. Vanuit deze passie voor perfectie heeft Meguiar’s het onderstaande vijf stappenplan ontwikkeld waarmee een spectaculair resultaat bereikt kan worden door het gebruik van onze unieke oppervlakteverzorgingsproducten. De nieuwe Paint Restoration Kit bevat voor elk van de 5 stappen een introductie verpakking. Zie de categorie Complete Kits voor meer informatie.

Stap 1: Wassen

Verwijder losse oppervlaktevervuiling met onze shampoos, conditioners en wasaccessoires.

Stap 2: Reinigen

Kleine defecten worden verwijderd en de lak wordt voorbereid voor verdere behandeling. De basis voor een perfecte finish.

Stap 3: Polijsten

Dit is de stap te herstel van de diepe levendige kleur met krasloze glans. De Meguiars polish heeft geen schurende werking en voedt puur de lak.

Stap 4: Waxen

Geeft je auto een langdurige bescherming met 1 van de waxen en zorgt ervoor dat de bovenstaande stappen optimaal tot hun recht komen.

Stap 5: Onderhoud

Verwijder de dagelijkse opbouw van oppervlaktevervuiling meteen bij ontdekking ervan voordat ze de kans krijgt zich in de verf vast te hechten. Meguiar\'s Quick Detailer verwijdert jonge vervuiling direct zonder de verf te krassen. Neem het mee in je auto voor direct gebruik.

Dit is DE stap ter herstel van de diepe levendige kleur met krasloze glans. De Meguia